12 zdravých, chutných a levných večeří

ekuchařka pro snadné večeře

 NEVÍTE CO JEDNODUCHÉHO, ZDRAVÉHO A RYCHLÉHO PŘIPRAVIT K VEČEŘI?

Točíte dokola pár stejných věčeří, nakupujete pečivo, šunky, sýry, k tomu jedno rajče a kousek okurky a takhle pořád dokola? Nebo sáhnete po knedlících z víkendu a uděláte je na večeři s vajíčkem?

Tzv. studené večeře jsou v naší kotlině nejčastějším druhem večeře vůbec. Pečivo, uzeniny, sýry a v lepším případě kousek zeleniny. Proč? Všichni mají za to, že je to jednoduché, levné a rychlé.

 

OMYL

Nakrájet, namazat pečivo, naservírovat všelijaké studené pochoutky a okrájet zeleninu vám může zabrat stejný čas jako připravit kvalitní večeři bez uzenin a stále stejného stereotypu. A CENA? Podívejte se na praktický příklad a srovnání cen jednotlivých večeří v příkladu níže.

Tři příklady možných večeří

a nákup pro čtyřčlennou rodinu

Běžná česká studená večeře

Klasika - šunka, sýr, trošku zeleniny, bílé pečivo.

140 Kč denně.

Pokud to bude průměrná cena naší večeře, za měsíc utratíme jen za večeře 4200 Kč. Nemluvě o tom, že už ten stereotyp člověku leze i ušima.

Více jak 4 tis. Kč za rodinné večeře  měsíc není vůbec málo.

Běžná česká studená večeře, avšak bez uzenin

Trochu pozměněná klasika - čerstvé sýry, trošku zeleniny, chléb.

137 Kč denně.

Téměř totožná částka za měsíc jako u první varianty. Není nijak špatná, ale zejména v zimě není úplně vhodná co do složení a cenově bude v zimě také jinde.

Když jdu do vaření

Luštěninová polévka - kořenová zelenina, luštěniny a obiloviny.

97 Kč denně.

Není to ale úplně přesná částka, protože za tuhle cenu vám ty nejdražší suroviny zbydou na minimálně 1- 2 další vaření a z uvařeného množství vám ještě zbyde na dalších pro 1- 2 osoby. Tím se dostanete zhruba na částku 67 Kč na den a 2010 Kč za měsíc.

Kde tak snadno ušetříte více jak 2000 Kč a navíc za zdravé jídlo?

Získejte ZDARMA ekuchařku s recepty na jednoduché a levné večeře.

Vařit se dá jednoduše, zdravě a levně.

Tak se nebojte  v kuchyni experimentovat.

Stačí, když se naučíte, jaké základní potraviny používat, jak je kombinovat a k čemu vám prospívají.

Co v ekuchařce najdete?

  • 12 večeří, ze kterých se naučíte uvařit minimálně dalších 20 i VY.
  • Zdravé, chutné, levné a jednoduché večeře, které se vaří skoro samy.
  • recepty, které zvládne i ten, kdo se jinak s vařečkou nekamarádí.

Je tady i pro vás, ZDARMA.

A co na to čtenáři a kuchtičky?

Tak tohle je PECKA, konečně nebudu muset denně řešit co udělat rodině k večeři. Je to krásně nápadité, přitom jednoduché a rychlé, že doporučuji všem. Doteď jsem doma polévky moc nedělala, ale to protože jsem znala pár zaběhnutých, které jsem měla spíš spojené s nedělním obědem a jeho součástí, ale že se dá udělat dobrá, výživná polévka k večeři a ještě k tomu může být zdravá, to mě teda nenapadlo. Štěpánko, díky!!!
Dita Rákosová
Štěpánko, tak jsem eKuchaařku rychle projela a nevím, kterou polévkou začít 🙂 Všechny vypadají báječně! Ještě, že jsem na to mrkla až po obědě, jinak bych to nezvládla projít až do konce:) Moc díky a už se těším až si některou polévku s chutí dám!
Julie Rawdingwww.julie-rawding.eu
Ahoj Štěpánko, chci Ti poděkovat za eKuchařku!! Jsem naprosto nadšená a ihned jsem využila první tvůj recept a poprvé v životě uvařila cuketovou polévku. A byla skvělá. Celá eKuchařka je skvěle napsaná, oceňuji i informace o jednotlivých surovinách navíc a zajímavé tipy na různé obměny polévek. Líbí se mi i fotky a tuhle Kuchařku narozdíl od mnoha jiných budu otvírat, byť na počítači, s radostí a často!
Veronika Hanzlíkováhttp://veronikahanzlikova.cz/
Ahoj Štěpánko, gratuluji k ebooku, vypadá báječně a jdeme vařit
Ivana Cikánkováhttp://ivanacikankova.cz/
Ahoj Štěpánko, stáhla jsem si polévkovou eKuchařku. Super věc pro nás, kteří pořád přemýšlí, co vařit k večeři!
Alžběta Ježkováwww.bjez.cz
Dobrý večer Štěpánko, zrovna jsem nadšeně dočetla Vaši polévkovou kuchařku a nemůžu se dočkat, až nějakou vyzkouším. Vidím to pro začátek na tu vločkovo-dýňovou Veselý obličej Já jsem hodně polévková a v zimě je polévkový i můj manžel, takže jsem ráda za nové, rychlé, jednoduché a věřím že chutné nápady. Děkuji!! Díky za typ na vaření luštěnin, nikdy jsem vodu u fazolí nevyměňovala, ale podvědomě mi to jejich vaření 100% nesedělo. Teď už vím proč. Ještě jednou díky za skvělé typy a přeji hodně radosti u dalšího vaření!
Káča Johnstone

Něco nefunguje? Napište mi na poradna@stepankacapova.cz