Štěpánčino letní vaření

 

 

 

 

Něco málo o tom CO chystám a také PROČ

Letošní léto jsem si dala velký prázdninový úkol a to vytvořit co nejvíce obsahu do bezmasé kuchařky, kterou plánuji vydat v tištěné podobě a protože budu vařit a fotit, bude fajn mít i odbyt na uvařená jídla a byla jsem až překvapená, jakou radost by vám udělalo odnést si něco dobrého domácího z mého Mámina kastrůlku.

Protože ale nejsem ani restaurační provoz, ani velká dílna, má každý den omezení 8 porcí a automaticky se odečítají - výjimečně je u některého dne uvedeno ještě jedno jídlo, jen ve 2 porcích též k objednání. Pokud tedy není možné v daném dni naklikat objednávku,  počet porcí už byl zamluven a nezbývá než zkusit jiný den/dny.

Zároveň sem také napíšu, že jsem udělala cenový průměr 95 Kč na oběd, protože není v mých silách rozpočítávat jednotlivé dny zvlášť a přitom je to pořád cena lepší než při běžných objednávkách obědů a máte během prázdnin možnost ochutnat spoustu pro někoho možná ještě neznámých nebo málo známých a ochutnaných surovin, nebo jejich úprav.

Budu strašně moc ráda, když mi dáte i písemně vědět co vám třeba chutnalo, co vás překvapilo a vůbec své dojmy a pokud vaše reference pak budu moc použít spolu s křestním jménem nebo i celým, nebo i mini fotkou na webu, prostě jak mi svolíte až budu knížku nabízet. Moc mi to pomůže a bude to pro mě cenná zpětná vazba.

Napsat mi můžete na email stepanka.capova@gmail.com, nebo i níže do komentářů - zůstanou zatím jen tady, stránka je pro veřejnost skrytá.

A teď už jdeme na to, co můžete čekat v jídelníčku

Níže se můžete podívat na plánovaný jídelníček pro týden od 1.7., kde si můžete vybrat, co a v jakém počtu byste rády. Na každý den dávám k dispozici 8 porcí a možnost objednání na konkrétní den bude jen max. dva dny předem.

Tedy pokud chcete oběd v pondělí, potřebuji v sobotu vědět a prosím, abyste s objednáním počítaly. Možná se vám to bude zdát striktní, ale nejsem restaurační zařízení a tak v tom nemůžu chodit jako oni :-).

Vyzvedávání jídel na adrese Adélčina 14, P9 - Třeboradice

Časy vyzvedávání: Předběžně 13.00 - 14.00. Jiné časy dopředu nemohu slíbit, abych jen neseděla doma a nečekala na vyzvednutí, možná to někde klapne ad hoc, možná dovezu do domečku, nebo se domluvíte mezi sebou kdo a kdy vyzvedne.

 

Na první den dodám jednorázový obal a při vyzvedávání si prvního obědu prosím přineste s sebou krabičku dle počtu objednaných porcí a moc prosím přilepit na ni jméno :-)).

Pondělí 12.8. - 8 porcí

Rizoto s pečenou mrkví a sýrem
To chci →

Pondělí 12.8. - 4 porce

Pohankové palačinky s tvarohem nasladko
To chci →

Středa 14.8. - 8 porcí

Čirok s čočkou a rajčaty
To chci →

Středa 14.8. - 4 porce

Rajčatovo-fazolová omáčka s rýží
To chci →

Čtvrtek 15.8. - 8 porcí

Omáčka z cizrny na kari s kokosovým mlékem, příloha překvápko
To chci →

Pondělí 19.8. - 4 porce

Těstovinový salát s pórkem a fazolemi
To chci →

Pondělí 19.8. - 4 porce

Rýžovo-pohankové rizoto s dýní
To chci →

Středa 21.8. - 4 porce

Cuketová omáčka s čerstvým sýrem a špagetami
To chci →

Středa 21.8. - 4 porce

Krémová dýňová omáčka, příloha kroupy
To chci →

Možná bude ještě nějaký termín mezi 26.-30.8., zatím nemohu slíbit.

Co jste zatím ochutnaly?

Jak vám chutnalo?

Moc mě potěší, i mi pomůže, když mi dáte vědět, jak vám šmakovalo.

Možná se hodí k přečtení

Sušenky většinou jíme sladké a po těch slaných saháme většinou, když máme nějakou oslavu a chceme nějaké…
Přemýšlíte někdy co už připravit na svačinu, aby to nebyl pořád jen rohlík nebo chleba s něčím…
Proteinové placky s quinoou na svačinu či večeři z toho, co nám dala příroda Taková proteinová bomba,…
Kořenová zelenina má v našem jídelníčku velký význam od podzimu až do jara a červená řepa zejména.…
Recept na úžasnou krémovou polévku pro období probouzejícího se jara. V období března/dubna, kdy se jaro probouzí…
Na Velikonoce je čas na dobroty typické pro tohle období a já mám tradice ráda, klidně si…