Je jaro, tak co budeme večeřet? Sáhneme po několika jarních surovinách, doplníme živiny a pochutnáme si.
Na 2 porce potřebujeme:
20 g másla
1 svazek ředkviček
1 mrkev
2 jarní cibule
160 g vařené cizrny (cca 80 g v suchém stavu)
1 polévková lžíce Moringa flaků
1 -2 hrsti rukoly na porci
Příprava:
Na pánvi si rozpustíme máslo a zhruba 7 min na něm při nízké teplotě restujeme na plátky nakrájené ředkvičky, mrkev a jarní cibulku. Jakmile bude zelenina v mírně křupavém stavu, mírně osolíme, já ráda používám himalájskou sůl, přidáme vařenou cizrnu a vše promícháme s moringa flaky, kterými doplníme velké množství živin, protože tohel je rostlinka – superpotravina živinami naditá. Poté promísíme s čerstvou rukolou a hurá na osvěžující křupání plné živin. Lehká zdravá večeře přesně pro toto jarní období