Co s cizrnou a ředkvičkami?

Jarní pánvička k večeři

Je jaro, tak co budeme večeřet? Sáhneme po několika jarních surovinách, doplníme živiny a pochutnáme si.

Na 2 porce potřebujeme:

20 g másla

1 svazek ředkviček

1 mrkev

2 jarní cibule

160 g vařené cizrny (cca 80 g v suchém stavu)

1 polévková lžíce Moringa flaků 

1 -2 hrsti rukoly na porci

 

Příprava:

Na pánvi si rozpustíme máslo a zhruba 7 min na něm při nízké teplotě restujeme na plátky nakrájené ředkvičky, mrkev a jarní cibulku. Jakmile bude zelenina v mírně křupavém stavu, mírně osolíme, já ráda používám himalájskou sůl, přidáme vařenou cizrnu a vše promícháme s moringa flaky, kterými doplníme velké množství živin, protože tohel je rostlinka – superpotravina živinami naditá. Poté promísíme s čerstvou rukolou a hurá na osvěžující křupání plné živin. Lehká zdravá večeře přesně pro toto jarní období

Svou vášeň k jídlu nechávám hořet v kuchyni. Jsem nadšená kuchtička s druhým domovem u plotny a ukážu vám, jak můžete s láskou krmit sebe i svou rodinu.
Můj příběh jak jsem se ze závislačky na cukru stala nadšenou kuchtičkou i výživovou poradkyní najdete zde Můj příběh>>
Jsem autorkou několika úspěšných ebooků včetně pohádky o cukru pro děti a tištěné knížky pro děti s úkoly a taháky, jak na zdravé stravování hravě. Mojí tvorbu najdete ZDE>>
Pořádám veřejné, ale i soukromé kurzy vaření pro začínající kuchtičky i kuchtíky, ale také pro ty, kteří by rádi změnili způsob svého stravování a hledají inspiraci i rady odborníka. Nabídku aktuálních kurzů najdete ZDE
Svou práci jsem v posledních letech zaměřila na práce se ženami, kterým se věnuji při workshopech, individuálních hubnoucích programech v Praze, ale i na dálku.Vaše stravovací návyky vám pomohu upravit právě ZDE
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.